« Terug naar EAT NATURAL

amandelen en abrikozen

Wij vinden onze ontbijtgranen heel bijzonder. Ze zitten boordevol lekkere ingrediënten en zijn de perfecte start van de dag. Onze ontbijtgranen worden met veel liefde en aandacht gemaakt van de allerbeste ingrediënten en in kleine hoeveelheden in de EAT NATURAL Makery. Wij gebruiken geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Wat gaat er in iedere kom?

  • In ieder recept een beetje extra liefde en aandacht.
  • De smaakvolste ingrediënten gekocht van boeren met wie op een eerlijke manier zaken worden gedaan.
  • Wij gebruiken geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

amandelen en abrikozen
Krokant geroosterde ontbijtgranen

Een mix van geroosterde volkorenhaver en speltvlokken met amandelen, abrikozenjam, sultana’s, honing en kokosnoot.

Dus, wat zit er voor jou in?
Deze geroosterde ontbijtgranen zitten boordevol smakelijke en voedzame ingrediënten. Dit zijn een paar van de ‘bits and bobs’ die je in de doos zult aantreffen.

Amandelen
Onze amandelen uit Californië zijn in het bijzonder geselecteerd vanwege hun zoete smaak, die versterkt wordt door ze in onze Makery zachtjes te roosteren.

Kokosnoot
Enorme hoeveelheden geschaafde en geroosterde kokosnoot geven een tropische tintje.

Spelt
Dit zijn heerlijke vlokken en geven langer een voldaan gevoel. Om ze zo licht en knapperig te krijgen hebben we de korrels gestoomd, gerold en geroosterd.

Honing
Om er zeker van te zijn dat we altijd de beste oogst rijke, donkere, heldere Zuid-Amerikaanse honing krijgen, werkt EAT NATURAL met een select groepje imkers en kleinschalige honingproducenten.

Cereals

Wat verstaan we bij EAT NATURAL eigenlijk onder ‘natural’?
Het zou niet kloppen als we beweerden dat alles in deze muesli ‘100% natuurlijk’ is; roggekruimels, raapzaadolie en knapperige rijst groeit nu eenmaal niet aan een boom. Uiteraard moeten sommige ingrediënten worden schoongemaakt, gedroogd en geroosterd en daarom is het tot op zekere hoogte ‘bewerkt’. Wij geloven gewoon dat hoe minder we ermee doen, hoe beter het smaakt…daarom zullen we nooit kunstmatige smaak- of kleurstoffen of conserveringsmiddelen toevoegen.

Simple…isn’t it?

AMANDELEN-&-ABRIKOZEN-500GRAM