« Terug naar EAT NATURAL

paranoten en sultanarozijnen

Wij vinden onze ontbijtgranen heel bijzonder. Ze zitten boordevol lekkere ingrediënten en zijn de perfecte start van de dag. Onze ontbijtgranen worden met veel liefde en aandacht gemaakt van de allerbeste ingrediënten en in kleine hoeveelheden in de EAT NATURAL Makery. Wij gebruiken geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen

Wat gaat er in iedere kom?

  • In ieder recept een beetje extra liefde en aandacht.
  • De smaakvolste ingrediënten gekocht van boeren met wie op een eerlijke Manier zaken worden gedaan.
  • Wij gebruiken geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

paranoten en sultanarozijnen
Krokant geroosterde ontbijtgranen
Hele geroosterde haver- en speltvlokken met sappige rozijnen en sultanarozijnen, paranoten, pompoenzaden en honing.

Dus, wat zit er voor jou in?
Deze geroosterde ontbijtgranen zitten boordevol smakelijke en voedzame ingrediënten. Dit zijn een paar van de ‘ bits and bobs’ die je in de doos zult aantreffen.

Paranoten
Onze grote stukken heerlijk zoete paranoten zijn voorzichtig geroosterd om ze extra knapperig te maken.

Rozijnen en sultana’s
We zijn enorm trots op onze geweldige volle en extreem sappige jumborozijnen en sultana’s. De rozijnen worden gemaakt door de heerlijkste rode ‘Flame’-druiven uit Chili, befaamd om hun zoetheid, in de zon te drogen.

Haver
Onze speciaal geselecteerde volkoren haver is gekozen vanwege de grotere en sappigere granen. Wanneer deze worden gerold en geroosterd, krijgen ze een lichtere, knapperige textuur en een nootachtige smaak.

Spelt
Dit zijn heerlijke vlokken en perfect voor een langer voldaan gevoel. En om ze zo licht en knapperig te krijgen hebben we de korrels eenvoudig gestoomd, gerold en geroosterd.

Cereals

Wat verstaan we bij EAT NATURAL eigenlijk onder ‘natural’?
Het zou niet kloppen als we beweerden dat alles in deze muesli ‘100% natuurlijk’ is; roggekruimels, raapzaadolie en knapperige rijst groeit nu eenmaal niet aan een boom. Uiteraard moeten sommige ingrediënten worden schoongemaakt, gedroogd en geroosterd en daarom is het tot op zekere hoogte ‘bewerkt’. Wij geloven gewoon dat hoe minder we ermee doen, hoe beter het smaakt…daarom zullen we nooit kunstmatige smaak- of kleurstoffen of conserveringsmiddelen toevoegen.

Simple…isn’t it?

PARANOTEN-&-SULTANAROZIJNEN-500GRAM