« Terug naar overzicht

MRS CRIMBLE’S

…let’s bake love

MRS CRIMBLE’S is in Engeland één van de populairste Free From merken (zonder gluten). In 2014 ontving zij de Free From People’s Choice Awards voor het beste merk Free From binnen de categorie Cakes, Muffins & Cupcakes. Naast diverse zoetigheden maakt MRS CRIMBLE’S ook hartige snacks, bakproducten en pasta’s. Heerlijk én glutenvrij. Het is niet voor niets MRS CRIMBLE’S streven de lekkerste goodies ooit te ontwikkelen, die ook nog eens glutenvrij zijn… De slogan luidt dan ook …let’s bake love!

Makronen:
Ouderwets lekkere kokos makronen, knapperig van buiten en zacht van binnen. De kokosmakroon van MRS CRIMBLE’ S met chocolade is Engelands best verkopende makroon. Zelfs zó goed dat er iedere seconde meer dan 1 over de toonbank vliegt. Heerlijk voor bij de thee en omdat ze glutenvrij zijn, kan iedereen hiervan meegenieten.

Crackers:
MRS CRIMBLE’S is dol op kaas en dol op crackers! De knapperige crackers worden lekker luchtig gebakken èn zijn glutenvrij.

Cheese Bites:
De bekroonde Cheese Bites smaken geweldig. Ze bestaan voor 48% uit echte kaas. De crackers worden gebakken en niet gefrituurd, wat de smaak extra ten goede komt. De Cheese Bites zijn een perfect voorbeeld van glutenvrije snacks die zelfs lekkerder zijn dan soortgelijke varianten die wèl gluten bevatten. In 2009 hebben de Cheese Bites de ‘ Free From’ Award gewonnen in de categorie Lekkerste Hartige Snack en Koekjes.

Ga naar onze Facebook pagina voor alle nieuwtjes & acties en volg ons op Instagram.

Voor meer informatie over MRS CRIMBLE’S ga naar http://www.mrscrimbles.com/

Laatste nieuws

NIEUW! GLUTENVRIJE FRANSE MADELEINES BIJ AH

5 augustus 2016

Goed nieuws voor alle (glutenvrije) fans van authentieke Franse madeleines. Vanaf heden zijn er 2 varianten Mrs Crimble’s madeleines verkrijgbaar in het glutenvrije/free from schap van AH (en dus online). […]

Lees meer...

NIEUW BIJ AH IN HET GLUTENVRIJE SCHAP: CHEESE BITES

15 september 2015

Nu ook verkrijgbaar, glutenvrije Cheese Bites van MRS CRIMBLE’S! De Cheese Bites zijn heerlijke snacks. Het tarwebloem is vervangen door echte kaas (hierdoor goed voor bijna 50% van de ingrediënten) en […]

Lees meer...

O.a. verkrijgbaar bij

logo-albertheijn