#dotheofficedance

Heel Nederland aan de Office Dance met Eat Natural en &C

Chantal Janzen en Harold Luya doen de Office Dance #dotheofficedance

&C, het nieuwe mediaplatform van Chantal Janzen, en Eat Natural hebben gisteren de Office Dance met dancemaster Harold Luya en Chantal Janzen gelanceerd. Oftewel: de allerleukste manier om je werkdag een flinke energy boost te geven. Dus hup, bureaustoelen aan de kant, dancetrack over de speakers en dansen maar! Het verhoogt namelijk niet alleen de energie op de werkvloer, maar is ook goed voor de teamspirit.

 

Signature moves

De ingrediënten van de Office Dance zijn simpel: de dancetrack Sweat Natural – een mix van bubbling en oldskool gabber – en de signature moves van choreograaf Harold Luy, die bekend is van So You Think You Can Dance en de musical The Lion King. De clip van het &C-team, met Chantal Janzen, is te zien op www.andc.tv/dotheofficedance. Daarnaast hebben ook CJP, TravelBird, 0to9, Hunkemöller en TLC de dansschoenen aangetrokken. Deze clips verschijnen de komende weken online op andc.tv.

 

WINNEN!

Aan het einde van elke clip wordt werkend Nederland opgeroepen om een Office Dance-filmpje te maken en te delen via social media met de hashtag #dotheofficedance. Het bedrijf met het origineelste filmpje wint een professionele clip met Harold Luya, uitgezonden op andc.tv. Plus een uitgebreid Eat Natural-ontbijt op het werk én een giga-pakket Eat Natural-repen. Meedoen is dus simpel:

    1. Verzamel je collega’s
    2. Maak je eigen Office Dance-filmpje op de dancetrack Sweat Natural (download de track op andc.tv/dotheofficedance)
    3. Deel via Facebook en Instagram met #dotheofficedance!
Harold Luya