Over ons

Lemar is een handelsbedrijf, dat betekent dat wij producten inkopen en verkopen. Maar Lemar biedt zoveel meer en daarom noemen wij onszelf partner in retail. Dé intermediar tussen fabrikant en wederverkoper, waarbij wij zowel sparringpartner zijn voor de fabrikant als de retailer.

Voor de (buitenlandse) fabrikant betekent dit, dat wij intensief samenwerken om hun merk(en) in Nederland en mogelijk ook in de Benelux te introduceren en succesvol te maken. In nauw overleg worden producten, op basis van een gezamenlijk bepaalde strategie en budget, in de juiste distributie kanalen aangeboden en met regelmatige sales- en marketingactiviteiten ondersteund. Daarnaast hebben wij een adviserende rol als het gaat om het signaleren van trends en hoe deze om te zetten in New Product Development.  Een goede samenwerking tussen alle partijen, is dan ook heel belangrijk, want zowel de fabrikant als Lemar maar ook de retailer investeren mensenkracht en budget in het merk. Lemar is daarbij het eerste aanspreekpunt in Nederland of de Benelux. Van Out Of Stock problemen, consumentenklachten en sponsorverzoeken tot accountaanvragen, marketing campagnes en Free Publicity. Voor de retailer gaan wij pro actief op zoek naar producten van toegevoegde waarde, denken wij mee over visies, strategieën en service op automatisering en logistiek.

Lemar bestaat uit een gemotiveerd team van mensen en gezamenlijk kunnen wij snel inspelen op alle ontwikkelingen in deze dynamische tak van handel. Daarnaast werken wij nauw samen met specialisten in hun vakgebied. Warehousing en fysieke distributie doen wij bijvoorbeeld in samenwerking met Bakker Logistiek uit Zeewolde die dagelijks de Benelux bedient. Ook voor onze marketing en PR campagnes geldt dat we ons verzekeren van de kennis en kunde van experts.

In de loop der jaren hebben wij een breed en gevarieerd assortiment opgebouwd bestaande uit producten met allen hun eigen toegevoegde waarde. In bijna alle segmenten van de levensmiddelenhandel vind je producten die door ons op de Nederlandse markt zijn geïntroduceerd. Wij zijn o.a. actief in de branches: Food (supermarkten), Petrol (benzinestations), Convenience (Drogisterij & Lectuur), Groothandel, Cash&Carry, On the Move/(Air)Catering, Warenhuis- & Speciaalzaken, Horeca (incl. Leisure & Vending) en Online. Bekijk op de merken pagina het huidige assortiment van Lemar B.V.

Heeft u vragen of interesse in ons partnerschap, neem dan contact op via het contactformulier.

Lees hier alles over het nieuwe Lemar!

Ons team

Leonard Bult

Mijn naam is Leonard Bult, de "Le" in Lemar. Mijn hele werkzame leven ben ik al actief in de levensmiddelenhandel en sinds 2001 de trotse oprichter en eigenaar van dit mooie bedrijf.

Het is iedere dag een groot plezier om leiding te geven aan een gevarieerd en gemotiveerd team van mensen.

Het is onze gezamenlijke missie om het Nederlandse Foodlandschap te voorzien van producten die onderscheidend zijn en er toe doen.

  Marjolein Bult

  Ik ben Marjolein Bult, de "Mar" in Lemar. Sinds de oprichting ben ik betrokken geweest bij ongeveer alle disciplines binnen het bedrijf.

  Momenteel ben ik verantwoordelijk voor customer service, oftewel het aanspreekpunt voor consumenten en daarnaast assisteer ik regelmatig op de afdeling administratie.

   Pieter

   Pieter Priem

   Hallo, mijn naam is Pieter Priem en sinds 1 april 2016 werkzaam als Marketing & Sales Directeur bij Lemar BV.

   Binnen dit snel groeiende bedrijf, zal ik samen met mijn collega’s, nog meer fantastische (verantwoorde) producten op de Nederlandse markt introduceren.

   Lemar BV heeft inmiddels bewezen dat het een zeer professionele partij is en uitstekend in staat is om samen met de handelspartners, consumententrends in te vullen met concrete merken en/of concepten.

   De consolidatieslag zet zich steeds verder voort binnen de afzetmarkt. Daarnaast worden we steeds vaker geconfronteerd met internationale trends die elkaar snel opvolgen.

   Desalniettemin zijn wij samen met de diversiteit van onze producten in combinatie met hét Lemar team, klaar voor deze ontwikkelingen!

    Sandra Wong Meeuw Hing

    Ik ben Sandra. Sinds september 2014 heb ik het team van Lemar B.V. mogen versterken in de rol van Senior Brand Manager.
    Ik houd me vooral bezig met onze portfolio strategie en de marketing & communicatie omtrent de merken. Ik streef naar het activeren van merken en doelgroepen, op een zo creatief mogelijke manier.
    Het onderzoeken van gezonde voeding is altijd al mijn passie geweest. Ik krijg dan ook veel energie van het dagelijks combineren van deze twee! Bij vragen over onze activiteiten en merken ben ik te bereiken via info@lemarbv.com.

     Ronald Eek

     Hoi, mijn naam is Ronald (Ron) en alweer 16 jaar werkzaam binnen Lemar. Mijn uitdagingen liggen nog steeds binnen het accountmanagement maar sinds ruim een jaar ook voor een groot deel op het logistieke proces tussen fabrikant en Lemar.

     Het is een uitdaging om de logistieke stromen goed aan te laten sluiten bij die van onze logistiek dienstverlener Bakker logistiek Zeewolde. Binnen het accountmanagement heb ik een aantal verschillende accounts in mijn portfolio welke variëren van Food, Out Of Home en warenhuis tot flight catering, een mooie mix van verantwoordelijkheden waar verschillende aspecten en eisen worden gesteld en dit maakt de werkdag/week heel divers.

     Werken met het Lemar team geeft mij dagelijks werkplezier, uitdaging en elke dag leer je weer en daarmee zijn wij de afgelopen jaren flink gegroeid en zijn er constant nieuwe doelstellingen uit te zetten en te behalen.

      Rogier Schat

      Wat is er mooier dan de Nederlandse consument kennis te laten maken met het assortiment van Lemar. Mijn doelstelling is om ons lekkere en/of verantwoorde assortiment voor iedere consument in Nederland verkrijgbaar te maken.
      Binnen Lemar ben ik al enige jaren verantwoordelijk voor een groot aantal accounts binnen de divesre Foodkanalen (Supermarkt, Petrol, Warenhuizen en Groothandels) in de rol van key account manager.
      Wij werken met korte lijnen waardoor we snel kunnen schakelen en onze klanten een optimale service kunnen bieden. Tevreden klanten en een tevreden eindconsument is dan ook mijn persoonlijke einddoel.
      De Retail branche is een uitdagende sector waar ik met veel plezier in werk en wat volledig in lijn ligt met mijn studie Small Business en Retail Management welke ik in 2003 heb afgerond.
      Ik hoop dat we u snel als klant mogen bedienen en kennis mogen laten maken met het mooie assortiment van Lemar.

       Vincenzo Costanzo

       Mijn naam is Vincenzo en ik ben sinds mei 2018 werkzaam bij Lemar B.V. en al meer dan 15 jaar in de prachtige FMCG wereld.

       Ik bouw samen met onze fijne collega’s, met veel plezier verder aan de groei van het Lemar B.V. portfolio in, de “Out-of-Home’ en Food Retail kanalen.

       Mijn passie voor (h)eerlijk eten en drinken heb ik van huis uit meegekregen en komt zeker van pas in mijn dagelijkse werk!

        

        Marielle Janse

        Hi, ik ben Mariëlle en ik ben sinds augustus 2015 werkzaam voor Lemar B.V.  In de functie van Junior Brand Manager ondersteun ik Sandra in het uitwerken van de marketing & communicatie activiteiten voor alle merken en ben ik verantwoordelijk voor sponsering, social media en ons EAT NATURAL sportteam.

        Ik mag me elke dag vol enthousiasme storten op het activeren, analyseren en doorontwikkelen van alle merken voor de Nederlandse markt. Ik ben vol trots wanneer ik positieve reacties op de merken hoor. Wil je me laten weten wat je van de merken vindt of heb je tips of suggesties dan kun je me dit laten weten via contact of onze social media kanalen.

         Carlijn in ’t Veld

         Ik ben Carlijn in ’t Veld. Sinds maart 2017 ben ik werkzaam voor Lemar B.V. In de functie van  Brandmanager.

         Ik hou me bezig met de portfoliostrategie en marketing & communicatie van nieuwe merken. Samen met het team zorg ik dat er nieuwe (H)eerlijke producten en merken worden geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Zoals mijn opleiding  aan de Hoge Hotelschool wellicht verraad, hou ik enorm van lekker en goed eten. Maar ook help ik graag de wereld een heel klein beetje beter en gezonder te maken en consumenten in deze behoefte te voorzien.

         Heb je vragen of opmerkingen over nieuwe merken, laat het me weten per mail: info@lemarbv.com

          Denise Griep

          Wat leuk dat je de pagina ‘over ons’ bezoekt en even de tijd neemt om te lezen wie we zijn! Ik ben Denise en sinds oktober 2016 werkzaam bij Lemar B.V. Op dit moment ondersteun ik zowel de afdeling Marketing als de afdeling Administratie. GS1, Brandbank en de website van Lemar vallen oa onder mijn verantwoordelijkheden.

          Verder houd ik in mijn privétijd van bloggen en ben ik een echte ervaringsdeskundige op het gebied van glutenvrij eten en coeliakie. Omdat we veelal werken met glutenvrije producten is dit werk voor mij de perfecte combi. Heb je vragen over een van onze (glutenvrije) producten, schroom dan niet en stuur ons een berichtje via onze sociaal media kanalen.

           Saffira Holtman

           Hi! Mijn naam is Saffira en sinds augustus 2017 maak ik deel uit van het team van Lemar B.V. In de rol van Assistant Brand Manager ben ik verantwoordelijk voor het analyseren van nieuwe merken en het ontwikkelen van online - en offline trade communicatie voor alle merken in ons portfolio. Daarnaast ondersteun ik de Brand Managers daar waar nodig met de opstartfase van nieuwe merken, zoals formulieren, visuals en verpakkingen. Door mijn passie voor lekker eten vind ik het een feestje om elke dag met goede en mooie producten te werken die de wereld een stukje beter maken!

            Bert Gadellaa

            Mijn naam is Bert Gadellaa. Sinds een aantal jaren werk ik op interim basis voor Lemar vanuit het organisatieadviesbureau IJsselvliet, waarvan ik een van de partners ben. Binnen Lemar ben ik verantwoordelijk voor de financiële huishouding en daarnaast fungeer ik als adviseur en klankbord voor het hele team.

             Tilly de Leede

             Ik ben Tilly. Al sinds de oprichting van Lemar ben ik verantwoordelijk voor de administratie van het bedrijf.
             Daarnaast ben ik het 1e aanspreekpunt voor onze klanten, leveranciers en contactpersoon tussen onze logistieke partner en afnemers.

              Jos van der Schuit

              Hi! Ik ben Jos van der Schuit. Sinds 1 september 2017 werkzaam als controller voor Lemar. Hierbij verantwoordelijk voor maandafsluiting, rapportages, budgetbewaking en EDI. Daarnaast voorzie ik sales van de juiste cijfers. Ik vind het erg leuk om in processen te duiken en mogelijk een verbeterproject op te pakken.

               Laatste Nieuws

               Vegenement VegFestNL 2018

               27 september 2018

               Over iets meer dan een maand staan wij voor het eerst op de Vegenement VegFestNL, een 100% vegan beurs waar ook thema’s als Fair Trade, plasticvrij, palmolievrij en biologisch een […]

               Lees meer...