« Terug naar overzicht

THE PROTEIN BALL CO.

“The all-round protein snack!”

The Protein Ball Co. is een Britse organisatie in Worthing die de meest lekkere + voedzame protein balls van de wereld maakt! Deze heerlijke high protein snack is op basis van dadel en bevat wel 15% tot 22% eiwitten per portie. De protein balls worden hand gerold van 100% natuurlijke, eenvoudige + gezonde ingrediënten.

Choose your flavour + pick your protein

Met 8 unieke smaken + 3 schone eiwitbronnen is er altijd een variant die bij jouw smaak, gezondheid + levensstijl past. Naast dat de protein balls verantwoord, voedzaam + heerlijk zijn, bevatten ze alleen maar natuurlijke ingrediënten, zijn gluten- en tarwevrij en vrij van geraffineerde suikers! Verder zijn er 4 varianten die geheel vegan friendly zijn!

The Protein Ball Co. is hét ideale tussendoortje voor iedereen die hun dagelijkse eiwit inname een boost wil geven of gewoon op zoek is naar een lekkere + verantwoorde snack. Ook handig voor onderweg!

 

USP’S:

  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Proteïne afkomstig uit 3 ‘schone’ bronnen: whey, ei-eiwit en rijst + erwt (vegan)
  • Glutenvrij
  • Vrij van geraffineerde suikers
  • Opties voor vegans
  • Zonder kunstmatige toevoegingen

 

Proteïne

Proteïne bestaat uit aminozuren, wat de bouwstenen van je lichaam zijn. Ze zijn onmisbaar voor de opbouw, het herstel en het behoud van spiermassa. Ook stimuleert het eten van genoeg eiwitten gewichtsverlies, omdat het voor een langdurig voldaan gevoel zorgt.

Wat je leeftijd ook is, je lichaam heeft elke dag proteïne nodig. Met deze voedzame protein balls van The Protein Ball Co. boost je je dag op een leuke + lekkere manier!

Voor meer informatie ga je naar The Protein Ball Co. of klik je hier voor onze Q&A.

Laatste nieuws

Terugblik Nationale Gezondheidsbeurs 2018

9 februari 2018

Dat was hem weer voor dit jaar: de Nationale Gezondheidsbeurs 2018. Vier dagen lang stonden we er met onze EAT NATURAL Granooolala’s, Super Granola’s en onze nieuwe repen ranges: de […]

Lees meer...

Nationale Gezondheidsbeurs 2018

29 januari 2018

Van 1 t/m 4 februari is het weer zo ver: de Nationale Gezondheidsbeurs. EAT NATURAL is er ook weer bij en we nemen heel wat lekkers mee: onze nieuwste Granooolala’s […]

Lees meer...

Margriet Winter Fair

18 december 2017

Tussen 17 en 23 november stonden wij met onze merken EAT NATURAL, THE PROTEIN BALL CO., KING SOBA en MISTER FREE’D in de Brabanthallen in ‘s Hertogenbosch. Een hele week […]

Lees meer...

O.a. verkrijgbaar bij