« Terug naar Eat Natural SportTeam

Floor van Ameyde

Ik ben Floor van Ameyde, 23 jaar oud en sport is wat ik het liefste doe! Helaas heb ik na 15 jaar topsport een punt gezet achter mijn actieve carrière als alpine skiester door aanhoudende blessures. Desalniettemin blijf ik in beweging: op de fiets, in de fitness, rennend, zwemmend of in de roeiboot. Afgelopen jaar maakte ik deel uit van de Eerstejaars Dames van de Amsterdamsche Studenten Roeivereeniging Nereus en inmiddels heb ik het roeivirus goed te pakken gekregen.

Naast sport ben ik afgestudeerd aan de Johan Cruyff Academy en volg ik een Master Digital Driven Business in Amsterdam. Ook run ik mijn eigen onderneming (Flocks) in high performance sportsokken en heb ik de ambitie dit uit te laten groeien tot een internationaal merk.

Bij (top)sport hoort niet alleen fysiek en mentaal trainen. Ook goede voeding is van belang. Met Eat Natural heb ik de perfecte voeding gevonden die mij de juiste vetten, koolhydraten en eiwitten geven waardoor ik zo optimaal mogelijk kan presteren! De repen geven mij de zekerheid altijd wat eten mee te hebben wanneer ik onderweg ben. Door de ontbijtgranen in de ochtend heb ik de juiste bodem voor een goede start van de dag. Eat Natural geeft mij elke dag weer een voedingsrijke kick!

Laatste Nieuws

Digital Marketer

8 december 2020

Over de vacature Want to be part of Team Grenade® stationed in the center of the Netherlands? As a rapidly growing brand in the Netherlands and nr.1 iconic protein brand […]

Lees meer...