« Terug naar Eat Natural SportTeam

Imke Brommer

Mijn naam is Imke Brommer, 20 jaar oud en ik woon in het weekend in Kudelstaart en doordeweeks in Nijmegen voor de sport. Ik studeer Commerciële Economie Johan Cruyff Academy aan de Hogeschool van Amsterdam.

Ik heb tot mijn 18e op Nationaal niveau geschaatst. Dit houdt in dat ik deelnam aan verschillende NK’s en ik heb meegedaan aan het officieuze EK voor junioren. April 2017 ben ik begonnen met baanwielrennen in de Nationale Talent selectie. Vervolgens heb ik in April 2018 de overstap gemaakt om Pilote te worden op de Tandem. Dit houdt in dat ik voorop fiets en achterop iemand zit die slechtziend is. Er ligt een hele mooie kans voor mij als Pilote die ik met beide handen heb aangepakt. Het doel is om goud te halen op de Paralympische Spelen in Tokyo 2020.

Ik ben een leergierige, ambitieuze sporter die voor het hoogste haalbare gaat. Het uiterste uit mezelf halen, dat staat bij op nummer 1.

Ik train vaak in Apeldoorn op de baan en op Papendal (Arnhem) voor de krachttrainingen.

Topsport is niet alleen fysiek en mentaal trainen. Er is ook zeker goede voeding nodig om het uiterste uit jezelf te halen. Je moet een balans vinden in het gebruik van de juiste koolhydraten, eiwitten en vetten om optimaal te kunnen presteren. Eat Natural helpt mij hierbij van ontbijt, lunch tot gezonde snacks voor tussen het sporten door!

Laatste Nieuws

Digital Marketer

8 december 2020

Over de vacature Want to be part of Team Grenade® stationed in the center of the Netherlands? As a rapidly growing brand in the Netherlands and nr.1 iconic protein brand […]

Lees meer...