« Terug naar Eat Natural SportTeam

Sara Wennekes

Ik ben Sara Wennekes en mijn passie is windsurfen. Ik zit in de Nederlandse Selectie, vaar internationaal wedstrijden, train veel op het water en werk op de kant aan mijn kracht en conditie om nog fitter te worden.

Bij de jeugd heb ik altijd in de top gevaren met als beste resultaat een 3de plek op het jeugd Wereld Kampioenschap. Nu zet ik bij de senioren stappen richting de top en dat gaat de goede kant op met als beste resultaat een 10de plek op het EK Senioren in 2018. Mijn ambitie is om op de Olympische Spelen te staan en daar voor de medailles te strijden!

Goede voeding is essentieel om te kunnen presteren. Ik ben daarom bewust bezig met voeding om de juiste energie binnen te krijgen en Eat Natural past erg goed in mijn voedingsschema. Het is lastig voor mij om goed te blijven eten doordat ik vele uren op het water doorbreng. Eat Natural neem ik makkelijk mee en voorziet mij van voldoende energie tijdens het trainen en wedstrijden! Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon hartstikke lekker!

Laatste Nieuws

Digital Marketer

8 december 2020

Over de vacature Want to be part of Team Grenade® stationed in the center of the Netherlands? As a rapidly growing brand in the Netherlands and nr.1 iconic protein brand […]

Lees meer...