« Terug naar Eat Natural SportTeam

Team Familie

Wij zijn Team Familie! Het gezin wat enorm actief met elkaar in het leven staat.

We zijn helemaal dol op Obstacle running en doen er dan ook zo 30 a 40 per jaar. We vinden het ontzettend gaaf om samen elke run weer obstakels te overwinnen en elkaar te motiveren en inspireren.

Wij geloven dat sporten ontzettend leuk is en willen dit ook graag onze kinderen mee geven. Zo houden we tijdens een obstacle run ook regelmatig moddergevechten en vinden we het heerlijk samen de hele dag buiten te zijn.

Buiten obstacle running om doen we ook nog aan samen fietsen, hardlopen en zit Kyano (9 jaar) op breaken en Bodhi (5 jaar) op atheletiek.

We vinden het gaaf andere mensen te inspireren in motiveren lekker met elkaar te sporten en bewegen! We hebben dan ook onze eigen website www.teamfamilie.nl en zijn heel actief op Instagram (Team_Familie) en op Facebook (Team Familie & Famy Weemaes) volg ons voor al onze toffe verhalen!

OORAH Sven, Michelle, Kyano en Bodhi

Laatste Nieuws

De Eat Natural Makery

4 juni 2020

Eat Natural is gestart met de campagne: de Makery. Het unieke verhaal van Eat Natural wordt verteld door de mensen achter het merk, gefilmd in de Makery in Essex, Engeland, […]

Lees meer...