« Terug naar EAT NATURAL

bars with benefits extra protein* maple syrup, pecan & peanuts (3-pack)

EAT NATURAL repen worden met veel liefde en aandacht gemaakt van pure ingrediënten en in kleine hoeveelheden in de EAT NATURAL Makery. Wij gebruiken geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. We vinden het belangrijk jullie keer op keer te verrassen met nieuwe lekkernijen, de ene keer met een nog onweerstaanbaardere smaak, een andere keer met iets extra’s…

NIEUW!

mpp-45g-bar

bars with benefits

* Extra proteïne
* Laag zoutgehalte
* 70% noten en zaden
* Door ons gemaakt in Essex UK
* OK voor Veggies
* Glutenvrij
* Beste smaak ooit

Logo's repen engels

Deze repen zijn speciaal gemaakt om jou, naar onze mening, de lekkerste snack ooit in handen te geven. We gebruiken de beste, voedzame ingrediënten en voegen een beetje van onze Eat Natural-knowhow toe. Zo is het ons, denken wij, gelukt om een reep te maken die best wel bijzonder is. Volgens ons is het namelijk niet alleen de lekkerste die je kunt krijgen, maar we doen er ook nog een schepje bovenop… ‘bars with benefits’ noemen we dat.

Dus, neem een hap en ontdek de smaakbeleving van onze gluten- en tarwevrije ingrediënten met een laag zoutgehalte die bovendien 40% meer proteïne bevatten dan onze overheerlijke paranoot & sultana reep.

EXTRA PROTEIN*

De ingrediënten in deze reep zijn speciaal gekozen omdat ze een goede bron zijn van natuurlijke proteïne. Proteïne heeft essentiële voedingsvoordelen die passen in een gebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl.

✓ Glutenvrij  GB-021-020

✓ OK voor vegetariërs

✓ Gemaakt in UK

Wat bedoelen we eigenlijk hier bij ons in de Eat Natural Makery, als we het hebben over ‘natural’?
Het zou niet kloppen als we beweerden dat alles in deze repen 100% natuurlijk is en aan bomen groeit. Uiteraard moeten sommige ingrediënten worden schoongemaakt, gedroogd en geroosterd en daarom is het tot op zekere hoogte ‘bewerkt’. Wij geloven gewoon dat hoe minder we ermee doen, hoe beter het smaakt en daarom zullen we nooit kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen toevoegen.

Simple isn’t it?

5013803000080ean mpp-45g-bar