« Terug naar EAT NATURAL

bars with benefits high omega-3* chocolate chunks, peanuts & seeds (3-pack)

EAT NATURAL repen worden met veel liefde en aandacht gemaakt van pure ingrediënten en in kleine hoeveelheden in de EAT NATURAL Makery. Wij gebruiken geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. We vinden het belangrijk jullie keer op keer te verrassen met nieuwe lekkernijen, de ene keer met een nog onweerstaanbaardere smaak, een andere keer met iets extra’s…

NIEUW!

dmp-45g-bar

bars with benefits

* Rijk aan Omega-3
* Vezelrijk
* Laag zoutgehalte
* Door ons gemaakt in Essex UK
* OK voor Veggies
* Glutenvrij
* Beste smaak ooit

Logo's repen engels

Deze repen zijn speciaal gemaakt om jou, naar onze mening, de lekkerste snack ooit in handen te geven. We gebruiken de beste, voedzame ingrediënten en voegen een beetje van onze Eat Natural-knowhow toe. Zo is het ons, denken wij, gelukt om een reep te maken die best wel bijzonder is. Volgens ons is het namelijk niet alleen de lekkerste die je kunt krijgen, maar we doen er ook nog een schepje bovenop… ‘bars with benefits’ noemen we dat.

Dus, als je jezelf verliest in deze onweerstaanbare lekkere smaak, kun je jezelf extra gelukkig prijzen met het feit dat je reep – van nature – rijk aan Omega-3 is. Bovendien een hoog vezelgehalte en een laag zoutgehalte heeft en ook nog eens gluten- en tarwevrij is.

HIGH OMEGA-3*

Deze reep bevat veel Omega-3 (alfa-linoleenzuur (ALA)) – 1,6g per 100g. ALA helpt om het cholesterolgehalte van je bloed op peil te houden, indien onderdeel van een gebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl.

✓ Glutenvrij  GB-021-019

✓ OK voor vegetariërs

✓ Gemaakt in UK

Wat bedoelen we eigenlijk hier bij ons in de Eat Natural Makery, als we het hebben over ‘natural’?
Het zou niet kloppen als we beweerden dat alles in deze repen 100% natuurlijk is en aan bomen groeit. Uiteraard moeten sommige ingrediënten worden schoongemaakt, gedroogd en geroosterd en daarom is het tot op zekere hoogte ‘bewerkt’. Wij geloven gewoon dat hoe minder we ermee doen, hoe beter het smaakt en daarom zullen we nooit kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen toevoegen.

Simple isn’t it?

5013803000073ean dmp-45g-bar