« Terug naar EAT NATURAL

lower calorie bar* cacao & gember met fruit, noten, granen en zaden (single)

ALLERGIE WAARSCHUWING!

Recall doc NVWA consumenten LCBCG 280218

EAT NATURAL repen worden met veel liefde en aandacht gemaakt van pure ingrediënten en in kleine hoeveelheden in de EAT NATURAL Makery. Wij gebruiken geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. We vinden het belangrijk jullie keer op keer te verrassen met nieuwe lekkernijen, de ene keer met een nog onweerstaanbaardere smaak, een andere keer met iets extra’s…

NIEUW !

lower-calorie-bars-cacao-gember-met-fruit-noten-granen-en-zaden

Snack-size repen van EAT NATURAL met heerlijke recepten zoals je die van ons gewend bent, maar dan slechts met 109kcal per reep!

Deze reep van glutenvrije haver en gepofte rijst bevat naast de bekende gedroogde abrikozen, geschaafde kokosnoot, sultana’s en cashewnoten iets heel bijzonders wat jullie wat minder gewend zijn van ons. We hebben namelijk gember gebruikt! Want gember geeft zo’n ontzettende lekkere smaakcombinatie als het gecombineerd wordt met Belgische cacao poeder.  Wij vinden dit nieuwe recept verrukkelijk, wat vind jij van onze nieuwe smaakcombinatie?

*LOWER CALORIE BARS

Deze reep bevat minder dan de helft van de calorieën vergeleken met onze standaard paranoot & sultana reep.

✓ Glutenvrij  OATS-GB-021-025

✓ OK voor vegetariërs

✓ Gemaakt in UK

Logo's repen

Wat bedoelen we eigenlijk hier bij ons in de Eat Natural Makery, als we het hebben over ‘natural’?
Het zou niet kloppen als we beweerden dat alles in deze repen 100% natuurlijk is en aan bomen groeit. Uiteraard moeten sommige ingrediënten worden schoongemaakt, gedroogd en geroosterd en daarom is het tot op zekere hoogte ‘bewerkt’. Wij geloven gewoon dat hoe minder we ermee doen, hoe beter het smaakt en daarom zullen we nooit kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen toevoegen.

Simple isn’t it?

lower-calorie-bars-cacao-gember-met-fruit-noten-granen-en-zaden