« Terug naar EAT NATURAL

noten en zaden

Wij vinden onze ontbijtgranen heel bijzonder. Ze zitten boordevol lekkere ingrediënten en zijn de perfecte start van de dag. Onze ontbijtgranen worden met veel liefde en aandacht gemaakt van de allerbeste ingrediënten en in kleine hoeveelheden in de EAT NATURAL Makery. Wij gebruiken geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Wat gaat er in iedere kom?

  • In ieder recept een beetje extra liefde en aandacht.
  • De smaakvolste ingrediënten gekocht van boeren met wie op een eerlijke manier zaken worden gedaan.
  • Wij gebruiken geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

noten en zaden
Krokant geroosterde ontbijtgranen
Een mix van zonnebloemzaden, pompoenzaden en lijnzaad met geroosterde roggekruimels, haver, kokosnoot, amandelen en hazelnoten.

Dus, wat zit er voor jou in?
Deze geroosterde ontbijtgranen zitten boordevol smakelijke en voedzame ingrediënten. Dit zijn een paar van de ‘bits and bobs’ die je in de doos zult aantreffen.

Amandelen
Onze amandelen uit Californië zijn in het bijzonder geselecteerd vanwege hun zoete smaak, die versterkt wordt door ze in onze Makery zachtjes te roosteren.

Zaden
Onze speciaal geroosterde melange van heerlijke gemixte zaden vormt bijna een vijfde van dit muesli recept. We gebruiken nootachtige zonnebloemzaden, knapperige pompoenzaden en gouden lijnzaad.

Kokosnoot
Enorme hoeveelheden geschaafde en geroosterde kokosnoot geven een tropische tintje.

Hazelnoten
Zoet, klein en sappig, onze hazelnoten worden licht geroosterd in onze eigen ‘Fruit and Nut Spa’ in de EAT NATURAL Makery om ze nog knapperiger te maken.

Cereals

Wat verstaan we bij EAT NATURAL eigenlijk onder ‘natural’?
Het zou niet kloppen als we beweerden dat alles in deze muesli ‘100% natuurlijk’ is; roggekruimels, raapzaadolie en knapperige rijst groeit nu eenmaal niet aan een boom. Uiteraard moeten sommige ingrediënten worden schoongemaakt, gedroogd en geroosterd en daarom is het tot op zekere hoogte ‘bewerkt’. Wij geloven gewoon dat hoe minder we ermee doen, hoe beter het smaakt…daarom zullen we nooit kunstmatige smaak- of kleurstoffen of conserveringsmiddelen toevoegen.

Simple…isn’t it?

NOTEN-&-ZADEN-500GRAM