« Terug naar EAT NATURAL

rankfruit (glutenvrij)

Wij vinden onze ontbijtgranen heel bijzonder. Ze zitten boordevol lekkere ingrediënten en zijn de perfecte start van de dag. Onze ontbijtgranen worden met veel liefde en aandacht gemaakt van de allerbeste ingrediënten en in kleine hoeveelheden in de EAT NATURAL Makery. Wij gebruiken geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen

Wat gaat er in iedere kom?

  • In ieder recept een beetje extra liefde en aandacht.
  • De smaakvolste ingrediënten gekocht van boeren met wie op een eerlijke Manier zaken worden gedaan.
  • Wij gebruiken geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

rankfruit
Krokant geroosterde ontbijtgranen
Een glutenvrije mix van sappige rozijnen en sultanarozijnen met gemengde zaden, amandelen en honing.

Dus, wat zit er voor jou in?
Deze geroosterde ontbijtgranen zitten boordevol smakelijke en voedzame ingrediënten. Dit zijn een paar van de ‘bits and bobs’ die je in de doos zult aantreffen.

Rozijnen en sultana’s
We zijn enorm trots op onze geweldige volle en extreem sappige jumborozijnen en sultana’s. De rozijnen worden gemaakt door de heerlijkste rode ‘Flame’-druiven uit Chili, befaamd om hun zoetheid, in de zon te drogen.

Amandelen
Onze amandelen uit Californië zijn in het bijzonder geselecteerd vanwege hun zoete smaak, die versterkt wordt door ze in onze Makery zacht te roosteren.

Zaden
Onze speciaal geroosterde melange van heerlijke gemixte zaden vormt bijna een derde van dit muesli recept. We gebruiken nootachtige zonnebloemzaden, knapperige pompoenzaden en gouden lijnzaad.

Bij COELIAC UK geregistreerd product: GB-021-008

Logo's repen

Wat verstaan we bij EAT NATURAL eigenlijk onder ‘natural’?
Het zou niet kloppen als we beweerden dat alles in deze muesli ‘100% natuurlijk’ is; roggekruimels, raapzaadolie en knapperige rijst groeit nu eenmaal niet aan een boom. Uiteraard moeten sommige ingrediënten worden schoongemaakt, gedroogd en geroosterd en daarom is het tot op zekere hoogte ‘bewerkt’. Wij geloven gewoon dat hoe minder we ermee doen, hoe beter het smaakt…daarom zullen we nooit kunstmatige smaak- of kleurstoffen of conserveringsmiddelen toevoegen.

Simple…isn’t it?