« Back to EAT NATURAL

super granola absolutely nuts

Eat Natural Super Granola is speciaal gemaakt om jou een overheerlijke droomstart van de dag te bezorgen.

We gebruiken alleen de beste ingrediënten en een beetje van onze Eat Natural-knowhow. Zo is het ons, denken we, gelukt om een granola te maken die best wel bijzonder is. Volgens ons is het namelijk niet alleen de lekkerste die je kunt krijgen, maar we doen er nog een schepje bovenop… ‘breakfast with benefits’ noemen we dat.

Je zult versteld staan van de heerlijke smaak. De ingrediënten worden namelijk in onze Makery voorzichtig met de hand gemixt en vervolgens heel langzaam geroosterd voor extra krokantheid. En…er is nog meer te ontdekken.

Wat je het meest zal opvallen in dit recept zijn de loads & loads of nuts, waarmee wij de peanuts, oftewel pinda’s bedoelen…
Dit is ‘absolutely nuts’ , aangezien peanuts helemaal geen noten zijn, maar peulvruchten! Om het zelfs nóg gekker te maken, hebben we deze super granola geroosterd met kokosbloesem nectar.
Dit maakt het recept dus 100% Vegan!

Simple…isn’t it?

Eat Natural granola wordt met liefde en aandacht gemaakt van eenvoudige ingrediënten, in kleine hoeveelheden in onze eigen ‘Makery’. Wij gebruiken nooit kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

*OK voor vegans

*Met kokosbloesem nectar

*Geen geraffineerde suikers

*Langzaam geroosterd voor extra krokantheid

*Hoog in vezels

*Beste smaak ooit