« Terug naar overzicht

JACKFRUIT

Deze vleesvervangers is wel heel speciaal want de jackfruit is ’s werelds grootste vrucht die aan bomen groeit en kan wel 35kg wegen!

De exotische vrucht heeft verschillende rijping stadia, elk gekenmerkt door een andere structuur en smaak. Wij geven de voorkeur aan jonge jackfruits. Het vruchtvlees van een jonge jackfruit krijgt bij verhitting namelijk een vlezige structuur, zoals pulled pork. Daarnaast absorbeert het vruchtvlees veel smaak en is daarom ideaal om te kruiden en marineren.

Onze jackfruit is ready-to-eat, dus snel en makkelijk te bereiden. Zo makkelijk en bovenal lekker kan eten zonder vlees zijn!

Verkrijgbaar ORIGINAL & BBQ

Jackfruit is enorm voedzaam. Het heeft een natuurlijke bron van vitamines en mineralen, zoals vitamine A/B6/C (antioxidanten voor cel bescherming en immuunsysteem), kalium (bloed) en calcium (botten).

Jackfruit is vezelrijk (1.5g per 100g) dus makkelijk te verteren. Laag in calorieën, vetten en koolhydraten. Heeft een lage glycemische index à ‘langzame koolhydraten’. Is gluten-, soja- & lactosevrij én bovendien 100% vegan.

Download hier 4 heerlijke recepten ter inspiratie.

Laatste nieuws

De Eat Natural Makery

4 juni 2020

Eat Natural is gestart met de campagne: de Makery. Het unieke verhaal van Eat Natural wordt verteld door de mensen achter het merk, gefilmd in de Makery in Essex, Engeland, […]

Lees meer...

Wheel of Retail: Dit is het beste nieuwe ontbijtproduct

6 april 2020

De Wheel of Retail is de belangrijkste prijs voor productintroducties in de Nederlandse supermarkt. Maar liefst zes producten die in 2019 geïntroduceerd zijn maken kans op de Wheel of Retail […]

Lees meer...

European-business.com – Interview met Managing Director  André Hendriks

21 februari 2020

Above and beyond distribution – Companies in the EU have had the benefit of an integrated European market for decades now. It has provided many opportunities to take products that […]

Lees meer...

O.a. verkrijgbaar bij