Eat Natural introductiecampagne Granooolala’s

♪ ♫ ONTBIJTEN DOE JE MET GRANOOOLALA,

JA NEEM DE TIJD NOU MET GRANOOOLALA.

DE BESTE START VOOR IED’RE MORGEN,

ONTBIJTEN ZONDER ZORGEN,

EN IEDEREEN OP TIJ-IJ-IJD… ♫ ♪

Shockingly gorgeous Granooolala!

Ken jij ze al? Onze drie nieuwe heerlijke smaken die jouw ochtendmoment (weer) leuk maken! Koffieliefhebbers kunnen ’s ochtends met de Coffee & Walnuts al aan hun extra cafeïne boost werken. De Speculaas Spices is er voor diegene die ook buiten de decembermaand wil genieten van de bekende, doch mysterieuze mix van onder andere: kaneel, kruidnagel en kardemom. Tot slot zorgt de variant Cacao & Almonds door de pure cacaopoeder, gecombineerd met roggekruim, volkoren haver en speltvlokken, voor een echt chocolicious ontbijt. Reken maar dat de ware EAT NATURAL-ontbijter een kreet als OOOlala nauwelijks kan onderdrukken.

Breakfast met alléén maar Benefits

De Granooolala’s zijn niet alleen shockingly gorgeous vanwege hun unieke smaken, maar ook door het feit dat ze bijna volledig met de hand gemixt worden in onze thuiskeuken de ‘Makery’. Daar worden ze vervolgens in kleine batches langzaam geroosterd tot ze heerlijk krokant zijn. En raad eens? Er wordt met honing gebakken, dus zonder geraffineerde suikers. Niets. Nul. Nada. Noppes. Hoe hard je ook zoekt, je zult er geen vinden. Verder zijn onze Granooolala’s vezelrijk en een bron van proteïne en Omega-3. Oh ja, zoals je van ons gewend bent, vind je geen kunstmatige nasties in onze producten. Kortom, alleen maar goood reasons om in deze kom Granooolala te duiken! Je shopt de Granooolala’s exclusief bij Albert Heijn.

Ontbijtcreatie-inspiratie

Bij Eat Natural vinden we het ontbijt een van de leukste momenten van de dag. Reden genoeg dus om daar een echt feestje van te maken! Bekijk onze Instagram en Facebook voor inspirerende Eat Natural ontbijtcreaties! Heb je zelf een leuk Eat Natural ontbijtidee? Laat het ons weten en tag ons in je bericht @eatnatural_nl of gebruik de hashtag #OntbijtenDoeJeMetGranooolala.

Nog meer ontbijtgranen…

Wij hebben bijna voor iedereen wat wils! Krokante ontbijtgranen zonder gluten op basis van gepofte rijst, met noten en zaden, op basis van boekweit. Of heb je liever onze Super Granola’s die net als de nieuwe Granooolala’s uitsluitend met honing gebakken worden en dus ook geen geraffineerde suiker bevatten! Vind al onze ontbijtgranen hier!