« Terug naar overzicht

UHHMAMI

Uhhmami brengt smaak op tafel.

Uhhmami, gepionierd door Michelin-chef Frank Lantz, is een veganistisch merk dat klassieke gerechten die we allemaal kennen en waar we van houden, transformeert in lekkere, plantaardige alternatieven.

Bij Uhhmami gaat het niet alleen om het imiteren van de elementen van op vlees gebaseerde smaken, maar om het opnieuw uitvinden ervan om gloednieuwe smaken te creëren met verse, biologische en dierproefvrije ingrediënten.

Michelin-chef Frank Lantz

Door de klassieke componenten van zijn vroegere gerechten te deconstrueren, was Frank in staat om deze smaken opnieuw uit te vinden als nieuwe en verbeterde plantaardige alternatieven. Hierdoor manifesteerde Uhhmami zich als een uniek assortiment biologische, plantaardige smaakstoffen en bouillons.

Evert te Pas: “Uhhmami is een fantastisch alternatief voor de gemakkelijke en goedkope bouillonblokjes. Deze goedkope bouillonblokjes zijn gemaakt van ondefinieerbare en twijfelachtige ingrediënten en enorme hoeveelheden zout, waardoor het moeilijk is om ermee te werken tijdens het koken.

De frustratie over het ontbreken van een goed alternatief werd de motivatie om een ​​groen en gebruiksvriendelijk product te creëren met hoge kwaliteit en heerlijke smaak, zonder gebruik van allerlei toevoegingen. Het resultaat is Uhhmami. Uhhmami bestaat uit een assortiment bouillons en smaken die direct nieuwe diepte, complexiteit en smaak aan je gerechten kunnen toevoegen.

De bouillons zijn verkrijgbaar in poedervorm en zijn geïnspireerd op de vier klassieke basisbouillons; rundvlees, kip, vis en groenten. Je kunt ze op dezelfde manier gebruiken: alleen toevoegen aan water. De vier smaken, die truffel, blauwe kaas, Parmezaanse kaas en spek vertegenwoordigen, kunnen worden gebruikt als smaakmaker om je gerecht nog meer dimensie te geven.

Alle acht smaken zijn 100 procent veganistisch, biologisch, allergenenvrij en vrij van additieven. De smaken komen op dezelfde manier tot stand als in een professionele keuken: from scratch en met goede ingrediënten.

De producten zijn gebakken, gedroogd en gefermenteerd totdat er een resultaat bereikt is dat vergelijkbaar is met ouderwetse, langzaam gegaarde bouillon.”

Uhhmami winning awards:

 

Laatste nieuws

Winnaar Classique 2019-2022…. Eat Natural Protein Packed Salted Caramel

13 december 2022

Welke producten sloegen zich door de coronapandemie heen en blijken drie jaar na lancering een waardevolle aanvulling op het schap? Met veel trots mogen wij ons met de Eat Natural […]

Lees meer...

Goed bezig: STOPMIJNAFVAL

4 oktober 2022

STOPMIJNAFVAL wil de overgang naar een wereld met steeds minder afval versnellen. Vanaf de oprichting in 2016 helpen ze kinderdagverblijven, scholen en kantoren om zo duurzaam mogelijk met afval om […]

Lees meer...

Rootzz of Nature wint FoodAward voor koelverse jackfruit producten

19 mei 2022

Gisteravond werden de winnaars van de FoodAwards 2022 bekend gemaakt. Vleesvervangermerk Rootzz of Nature ontving een grote hoeveelheid consumentenstemmen en waardering van de landelijke supermarktketens en heeft daarmee een FoodAward […]

Lees meer...

O.a. verkrijgbaar bij