« Terug naar overzicht

GRENADE®

THE GRENADE® STORY

Opgericht in 2009 door Alan & Juliet Barrat met een duidelijk doel. Als distributeur van sportsupplementen waren Alan & Juliet het na enige tijd zat om producten te verkopen die allemaal op elkaar leken en geen eigen verhaal hadden. Ze wilden het beter doen. Ze wilden producten maken die mensen zouden bijblijven en die ze actief zouden opzoeken. Ze besloten om zelf aan de slag te gaan.

Hun eerste poging was een gewichtsverliesformule. Dit product, de Thermo Detonator®, was zo effectief dat een vriend van hen de resultaten omschreef als ‘explosive, like a grenade’. En zo werd Grenade® de merknaam waar ze naar op zoek waren.

Over de jaren heen groeide het team en ook de productrange. Beginnend in 2009 met sportsupplementen, maakt Grenade® sinds 2015 ook producten voor de mainstream consument. De Carb Killa® range, bestaande uit ‘low sugar, high protein’ repen, shakes en spreads, was hiermee een feit.

Tot op de dag van vandaag is Grenade® trots op zichzelf. Trots op de unieke, kwalitatieve producten en formules die ze maken. Producten die verder gaan dan de ‘seen-it-all’ stereotyperingen. Het is een commitment waardoor Grenade® is uitgegroeid tot één van de snelst groeiende bedrijven in de UK. Ondanks het succes zijn Alan & Juliet nog steeds net zo gepassioneerd en hands-on als op dag één.

THE GRENADE® BRAND

Onze missie  is simpel – iedereen inspireren om meer uit het leven te halen en de beste versie van zichzelf te worden. Daarom maakt Grenade® de best mogelijke producten die ze kunnen voor iedereen die hier serieus mee bezig is, de ‘LIFE ATHLETE’.

Bij Grenade® vinden we het belangrijk om dingen goed te doen. Daarom sluiten we nooit compromissen. Niet op de ingrediënten die we gebruiken. Niet op smaak, die ons onderscheidt van anderen. En niet op persoonlijkheid, wat ons maakt wie we zijn. We doen het op onze manier, ‘the Grenade® way – bold and colourful’.

“Our mission is simple – to inspire everyone to get more out of life,
whatever their goals.”


GRENADE® CARB KILLA® BARS

Een bestseller in de UK en nu klaar om Nederland te veroveren. De Carb Killa® Bars van Grenade® zijn de ultieme guilt-free treat. Deze ’triple-layered’ en met chocolade overgoten candy bars zijn laag in suiker (minder dan 2g per reep!), hoog in proteïne (23g per reep) en het allerbelangrijkste: super lekker.

“The most indulgent and guilt-free candy bar.” 

Grenade® Carb Killa® Bars zijn de perfecte snack voor elk moment. Thuis of voor onderweg, als post-workout snack of als verantwoorde snack voor je zoete cravings.

Grenade® Carb Killa® Bars:

 • Minder dan 2g suiker per reep
 • Tot 23g proteïne per reep
 • Net zo lekker als een echte candybar
 • Perfecte snack voor elk moment
 • De best-selling low sugar, high protein bar in de UK

Ze zijn verkrijgbaar in 5 smaken:

 • Carb Killa® White Chocolate Salted Peanut
 • Carb Killa® Dark Chocolate Raspberry
 • Carb Killa® Birthday Cake
 • Carb Killa® White Chocolate Cookie
 • Carb Killa® Chocolate Chip Cookie Dough
 • Carb Killa® Fudge Brownie
 • Carb Killa® Chocolate Chip Salted Caramel

 

“The revolution starts now. No compromise. It’s time to say yes to healthy snacks. Say goodbye to boring, unhealthy snacks; stuffed with sugar. Change the way you snack – ditch your unhealthy snack habits and make the choice to snack in a way that feeds your body and mind.
JOIN THE SNACKING REVOLUTION.”

Laatste nieuws

Innova Klassiek-winnaar: Eat Natural super granola gluten free

18 december 2020

HOEVELAKEN – Lemar introduceerde in 2016 met succes onder het merk Eat Natural de super granola gluten free. Een gat in de markt, zoals zij het zelf zien, die nu […]

Lees meer...

Combineer een unieke merkpersoonlijkheid met een berg ambitie en je krijgt…

7 augustus 2020

Onwijs trots op ons merk Grenade® met de nieuwste toevoeging aan de vloot: de #Grenade Hot Air Balloon! Durf jij er een rit in te maken? 🤔👇 #YouGotThis

Lees meer...

Innovatie Lemar komt op het juiste moment

29 juli 2020

Eat Natural is het belangrijkste merk van Lemar BV, het bedrijf dat de repen en ontbijtproducten in Nederland importeert en vermarkt. Door de sterke productinnovaties, de succesvolle introducties en de […]

Lees meer...

O.a. verkrijgbaar bij