« Terug naar overzicht

GRENADE®

THE GRENADE® STORY

Opgericht in 2009 door Alan & Juliet Barrat met een duidelijk doel. Als distributeur van sportsupplementen waren Alan & Juliet het na enige tijd zat om producten te verkopen die allemaal op elkaar leken en geen eigen verhaal hadden. Ze wilden het beter doen. Ze wilden producten maken die mensen zouden bijblijven en die ze actief zouden opzoeken. Ze besloten om zelf aan de slag te gaan.

Hun eerste poging was een gewichtsverliesformule. Dit product, de Thermo Detonator®, was zo effectief dat een vriend van hen de resultaten omschreef als ‘explosive, like a grenade’. En zo werd Grenade® de merknaam waar ze naar op zoek waren.

Over de jaren heen groeide het team en ook de productrange. Beginnend in 2009 met sportsupplementen, maakt Grenade® sinds 2015 ook producten voor de mainstream consument. De Carb Killa® range, bestaande uit ‘low sugar, high protein’ repen, shakes en spreads, was hiermee een feit.

Tot op de dag van vandaag is Grenade® trots op zichzelf. Trots op de unieke, kwalitatieve producten en formules die ze maken. Producten die verder gaan dan de ‘seen-it-all’ stereotyperingen. Het is een commitment waardoor Grenade® is uitgegroeid tot één van de snelst groeiende bedrijven in de UK. Ondanks het succes zijn Alan & Juliet nog steeds net zo gepassioneerd en hands-on als op dag één.

THE GRENADE® BRAND

Onze missie  is simpel – iedereen inspireren om meer uit het leven te halen en de beste versie van zichzelf te worden. Daarom maakt Grenade® de best mogelijke producten die ze kunnen voor iedereen die hier serieus mee bezig is, de ‘LIFE ATHLETE’.

Bij Grenade® vinden we het belangrijk om dingen goed te doen. Daarom sluiten we nooit compromissen. Niet op de ingrediënten die we gebruiken. Niet op smaak, die ons onderscheidt van anderen. En niet op persoonlijkheid, wat ons maakt wie we zijn. We doen het op onze manier, ‘the Grenade® way – bold and colourful’.

“Our mission is simple – to inspire everyone to get more out of life,
whatever their goals.”


GRENADE® CARB KILLA® BARS

Een bestseller in de UK en nu klaar om Nederland te veroveren. De Carb Killa® Bars van Grenade® zijn de ultieme guilt-free treat. Deze ‘triple-layered’ en met chocolade overgoten candy bars zijn laag in suiker (minder dan 2g per reep!), hoog in proteïne (23g per reep) en het allerbelangrijkste: super lekker.

“The most indulgent and guilt-free candy bar.” 

Grenade® Carb Killa® Bars zijn de perfecte snack voor elk moment. Thuis of voor onderweg, als post-workout snack of als verantwoorde snack voor je zoete cravings.

Grenade® Carb Killa® Bars:

  • Minder dan 2g suiker per reep
  • 23g proteïne per reep
  • Zonder toegevoegde suikers
  • Net zo lekker als een échte candy bar

Ze zijn verkrijgbaar in 5 smaken:

  • Carb Killa® White Chocolate Salted Peanut
  • Carb Killa® Dark Chocolate Raspberry
  • Carb Killa® Birthday Cake
  • Carb Killa® White Chocolate Cookie
  • Carb Killa® Chocolate Chip Cookie Dough

 

“The revolution starts now. No compromise. It’s time to say yes to healthy snacks. Say goodbye to boring, unhealthy snacks; stuffed with sugar. Change the way you snack – ditch your unhealthy snack habits and make the choice to snack in a way that feeds your body and mind.
JOIN THE SNACKING REVOLUTION.”

Laatste nieuws

Jackfruit nu ook bij The Roast Room Amsterdam

30 april 2019

Ook het beste vleesrestaurant in Nederland, The Roast Room Amsterdam maakt dankbaar gebruik van onze jackfruit. De chef weet daar allerlei heerlijke gerechten mee te bereiden. Bekijk hieronder het filmpje. […]

Lees meer...

Gehaktballetjes met yoghurtsaus (glutenvrij)

17 december 2018

Ingrediënten Voor de gehaktballetjes: 500 gram gehakt 2 eetlepels Eat Natural Super Granola Gluten free 1 ei Zout Gehaktkruiden Voor de yoghurtsaus: 200 ml volle yoghurt van Den Eelder 1 […]

Lees meer...

Warme winterse appeltaart met Eat Natural Noten & Zaden

13 december 2018

met Eat Natural Noten & Zaden Voor 12 personen Ingrediënten: 400 gram zelfrijzend bakmeel 200 gram boter 100 gram kristalsuiker 1 ei snufje zout 6 grote appels, bijvoorbeeld Goudreinet of […]

Lees meer...

Ons assortiment

O.a. verkrijgbaar bij