De Eat Natural Makery

Eat Natural is gestart met de campagne: de Makery. Het unieke verhaal van Eat Natural wordt verteld door de mensen achter het merk, gefilmd in de Makery in Essex, Engeland, waar de producten op authentieke wijze gemaakt worden. Nog niet eerder gaf Eat Natural een kijkje in de keuken.

Handgemaakt met liefde en aandacht 

Ontdek hoe de medewerkers met veel liefde en aandacht de noten, zaden en fruit selecteren. De mix wordt voorzichtig in de bakplaten gedrukt om ervoor te zorgen dat elk ingrediënt intact blijft. De handgerolde repen gaan vervolgens de oven in waarna iedere fase van het productieproces zorgvuldig wordt afgehandeld.

Wat de Eat Natural Makery onderscheidt zijn de mensen die er allemaal staan. Naast de repen gaan de ontbijtgranen ook langs een oplettend ontbijtteam die checkt of alles op z’n best is. Van de sappigste Sultana rozijnen tot de lekkerste amandelen en haver die extra worden geroosterd voor hun unieke krokantheid.

Het hele jaar door zal “de Makery” onder de aandacht worden gebracht via verschillende (media)kanalen.

Benieuwd naar het unieke verhaal van Eat Natural? Bezoek de website en laat je verassen!

Inside the factory

Op 5 mei was de Eat Natural Makery ook te zien op de BBC 2: Inside the Factory. In het programma volgt Gregg Wallace, engels TV-icoon, een van onze favoriete repen van begin tot eind. Van de selectie van onze Zuid-Afrikaanse macadamianoten, tot aan de verzending van onze versgebakken repen. Bekijk de aflevering hier.