Eat Natural goes vegan

We doen voor het eerst mee aan een vegan beurs. De 5e editie Vegenement VegFestNL vindt dit weekend op 27 en 28 oktober plaats. Twee dagen lang staat alles hier in het teken van veganisme. Van kramen met vegan merken tot inspirerende sprekers en workshops.

Kom je bij ons langs? Want wij nemen diverse soorten vegan producten mee met extra aantrekkelijke beursaanbiedingen van de merken Eat Natural, Upton’s Naturals en The Protein Ball CO.

Zoals onze allernieuwste Eat Natural super granola absolutely nuts, maar ook onze extra protein reep, op dit moment Eat Natural’s enige vegan reep.

Daarnaast ook het 100% vegan merk Upton’s Naturals die wel hele bijzondere vleesvervangers maakt op basis van jackfruit. Deze bakken we live en serveren we uit op nacho’s.

Tot slot hebben we ook een kraam met alle vegan smaken van The Protein Ball Co. Met deze high protein snack werk je op een leuke en lekkere manier aan je dagelijkse eiwitinname.

Omdat Vegenement VegFestNL dit jaar 5 jaar bestaat, hebben ze iets leuks bedacht. Jij kunt bij het kopen van je ticket €1,00 van de ticketprijs aan een standhouder cadeau schenken. Schenk je jouw euro aan ons, dan steun je Wakker Dier, een 100% onafhankelijke, niet-gesubsidieerde organisatie die opkomt voor de dieren in de vee-industrie. Wij doneren namelijk het volledige bedrag aan hen! Je koopt je kaartje hier. Tot dan!