Ontdek de nieuwe super granola’s van Eat Natural

Drie geweldige opties van Eat Natural om jou een overheerlijke droomstart van de dag te bezorgen. Maar wat is ‘Granola”… en wat maken deze zo ‘Super’?

 Nou, simpel gezegd, granola lijkt een beetje op krokante muesli. Je weet wel, een mix van verleidelijke, voedzame ingrediënten zoals haver, noten & zaden. Maar granola is dan nog langzamer geroosterd en we gebruiken alleen pure honing, dus geen geraffineerde suikers. Het resultaat is niet alleen extra krokant, maar vooral onweerstaanbaar lekker!

 En er zijn nog meer extraatjes te ontdekken, wat deze granola’s zo super maken… Of het nu een hoog vezelgehalte of proteïne is, of juist een laag zoutgehalte, slechts 7 of 10 herkenbare ingrediënten of simpelweg de beste smaak ooit, er is voor iedereen wat extra’s. ‘Breakfast with benefits’ noemen we dat!

 De Eat Natural granola’s zijn er in drie overheerlijke smaken: gluten free met boekweit, protein packed met geroosterde kikkererwten en de extreme cacao met een shot volle, pure cacao. Verkrijgbaar bij DEEN, PLUS, Hoogvliet, Spar, Vomar, diverse groothandels, online en binnenkort ook bij JUMBO.

 Simple…isn’t it?