« Terug naar EAT NATURAL

amandel & abrikoos met een yoghurtlaagje

De EAT NATURAL repen worden met veel liefde en aandacht gemaakt van pure ingrediënten en in kleine hoeveelheden in de EAT NATURAL Makery. Wij gebruiken geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

amandel & abikoos met een yoghurtlaagje
EAT NATURAL’s best-seller… een simpele mix van sappige ongezwavelde abrikozen, knapperige amandelen en kokosnoot, overgoten met een zacht yoghurtlaagje.

Amandelen
Bij EAT NATURAL zijn we dol op amandelen. Onze amandelen uit Californië zijn in het bijzonder geselecteerd vanwege hun heerlijke zoete smaak en knapperigheid, die versterkt wordt door ze in onze Makery zacht te roosteren.

Abrikozen
Bij EAT NATURAL vinden we dat gedroogde abrikozen moeten smaken als…abrikozen! Dus onze abrikozen bevatten geen conserveringsmiddelen. Ze drogen op een natuurlijke manier in de zon, waardoor ze hun mooie donkere kleur en authentieke zoete smaak krijgen.

Kokosnoot
Alleen al de smaak van kokosnoot brengt je een beetje in tropische sferen. Daarom hebben we licht geroosterd kokosnootschaafsel in dit recept gemixt. Nog belangrijker… kokosnoot is ook nog een verrassend goede bron van voedingsvezels.

Logo's repen

Bij COELIAC UK geregistreerd product: GB-021-001

Wat verstaan we bij EAT NATURAL eigenlijk onder ‘natural’?
Het zou niet kloppen als we beweerden dat alles in deze reep ‘100% natuurlijk’ is en simpel ‘aan de boom groeit’. Uiteraard moeten sommige ingrediënten worden schoongemaakt, gedroogd en geroosterd en daarom is het tot op zekere hoogte ‘bewerkt’. Wij geloven gewoon dat hoe minder we ermee doen, hoe beter het smaakt…daarom zullen we nooit kunstmatige smaak- of kleurstoffen of conserveringsmiddelen toevoegen.

ALMONDS-&-APRICOTS-MET-EEN-YOGHURT-LAAGJE-3-PACK ALMONDS-&-APRICOTS-MET-EEN-YOGHURT-LAAGJE-SINGLE