« Terug naar EAT NATURAL

coffee & chocolate met pinda’s en amandelen

EAT NATURAL repen worden met veel liefde en aandacht gemaakt van pure ingrediënten en in kleine hoeveelheden in de EAT NATURAL Makery. Wij gebruiken geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

coffee & chocolate met pinda’s en amandelen
Wie je ook bent of wat je ook doet ….niemand kan deze nieuwe verleidelijke reep weerstaan. Zij zit vol met pinda’s en amandelen, vermengd met geroosterde gemalen koffiebonen en heerlijke pure chocolade chunks.

Koffiebonen
Bij EAT NATURAL hebben we gekozen voor een speciale blend van bonen uit Zuid-Amerika met een volle, krachtige en bijna fruitige smaak. Ze worden grof gemalen zodat de smaken goed behouden blijven en ze zo heerlijk bij onze chocolade passen.

Pure chocolade
Het is misschien wat meer verwennerij naast al die voedzame ingrediënten in onze repen, maar zijn we niet allemaal dol op chocolade af en toe? En zeg nou zelf, die pure chocolade chunks zijn toch het beste gezelschap voor de minder ondeugende ‘bits and bobs’?

Pinda’s
Eigenlijk worden pinda’s nog steeds erg ondergewaardeerd. Althans, dat vinden wij. Wij zijn er namelijk dol op! Zoveel smaak en knapperigheid in een perfect jasje met meer proteïne dan ieder andere noot. Probeer daar maar eens vanaf te blijven.

Logo's repen

Bij COELIAC UK geregistreerd product: GB-021-013

Wat verstaan we bij EAT NATURAL eigenlijk onder ‘natural’?
Het zou niet kloppen als we beweerden dat alles in deze reep ‘100% natuurlijk’ is en simpel ‘aan de boom groeit’. Uiteraard moeten sommige ingrediënten worden schoongemaakt, gedroogd en geroosterd en daarom is het tot op zekere hoogte ‘bewerkt’. Wij geloven gewoon dat hoe minder we ermee doen, hoe beter het smaakt…daarom zullen we nooit kunstmatige smaak- of kleurstoffen of conserveringsmiddelen toevoegen.

COFFEE-&-CHOCOALTE-MET-PINDA'S-EN-AMANDELEN-SINGLE