« Terug naar EAT NATURAL

protein packed met salted caramel

EAT NATURAL repen worden met veel liefde en aandacht gemaakt van pure ingrediënten en in kleine hoeveelheden in de EAT NATURAL Makery. Wij gebruiken geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

protein packed met salted caramel
Een overheerlijke reep met grote, chunky pinda’s, overgoten met rijke, fluweelzachte salted caramel, waar zoet en zout in perfecte harmonie samenkomen. Ook verassend, elke reep van 45 gram bevat 11 gram proteïne.

Pinda’s
Eigenlijk worden pinda’s nog steeds erg ondergewaardeerd. Althans, dat vinden wij. Wij zijn er namelijk dol op! Zoveel smaak en knapperigheid in een perfect jasje met meer proteïne dan ieder andere noot. Probeer daar maar eens vanaf te blijven.

Honing
Om er zeker van te zijn dat we altijd de beste oogst aan rijke, donkere en heldere Zuid-Amerikaanse honing krijgen, werkt EAT NATURAL samen met een select groepje imkers en kleinschalige honingproducenten.

Amandelen
Bij EAT NATURAL zijn we dol op amandelen. Onze amandelen uit Californië zijn in het bijzonder geselecteerd vanwege hun heerlijke zoete smaak en knapperigheid, die versterkt wordt door ze in onze Makery zacht te roosteren.

Logo's repen

Bij COELIAC UK geregistreerd product: GB-021-026

Wat bedoelen we eigenlijk hier bij ons in de Eat Natural Makery, als we het
hebben over ‘Natural’?
Het zou niet kloppen als we beweerden dat alles in deze reep 100% natuurlijk
is en aan bomen groeit. Uiteraard moeten sommige ingrediënten worden
schoongemaakt, gedroogd en geroosterd en daarom is het tot op zekere
hoogte ‘bewerkt’. Wij geloven gewoon dat hoe minder we ermee doen, hoe
beter het smaakt en daarom zullen we nooit kunstmatige smaak- of kleurstoffen
of conserveringsmiddelen toevoegen.