« Terug naar EAT NATURAL

super granola extreme cacao

extreme cacao
super granola
met haver, kokosnoot, amandelen & cacao
breakfast with benefits

EAT NATURAL granola wordt met liefde en aandacht gemaakt van eenvoudige ingrediënten, in kleine hoeveelheden in onze eigen ‘Makery’. Wij gebruiken nooit kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

* Extreem chocolicious
* Vezelrijk
* Zonder fruit
* Geen geraffineerde suikers
* Rijk geroosterd en langzaam gebakken
* Gemaakt met slechts 7 ingrediënten
* Laag zoutgehalte
* OK voor Vegetariërs
* Door ons gemaakt in de UK

Nieuwe EAT NATURAL Super Granola is speciaal gecreëerd om jou een overheerlijke droomstart van de dag te bezorgen. We gebruiken de beste, voedzame ingrediënten en voegen een beetje van onze EAT NATURAL knowhow toe. Zo is het ons, denken wij, gelukt om een granola te maken die best wel bijzonder is. Volgens ons is het namelijk niet alleen de lekkerste die je kunt krijgen maar we doen er ook nog een schepje bovenop… ‘breakfast with benefits’ noemen we dat. Je zult versteld staan van de verrukkelijke smaak van de met zorg samengestelde mix. En er is ook nog iets onverwachts te ontdekken. Wij maken alles zelf. Zo zorgen wij dat jij het allerbeste krijgt. In dit recept hebben we behalve haver, amandelen en kokosnoot, ook een shot volle, pure cacao gestopt. Dat klinkt misschien extreem, maar we weten nu al dat jij het superlekker gaat vinden.

Cereals

Wat bedoelen we eigenlijk hier bij ons in de EAT NATURAL Makery, als we het hebben over ‘Natural’?

Het zou niet kloppen als we beweerden dat alles in deze granola 100% natuurlijk is en aan bomen groeit. Uiteraard moeten sommige ingrediënten worden schoongemaakt, gedroogd en geroosterd en daarom is het tot op zekere hoogte ‘bewerkt’. Wij geloven gewoon dat hoe minder we ermee doen, hoe beter het smaakt en daarom zullen we nooit kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen toevoegen.

Simple…isn’t it?

GRANOLA-SINGLE