« Terug naar EAT NATURAL

paranoot & sultanarozijn met pinda’s en amandelen

Brazils are back!

Goed nieuws‚ de paranoten zijn weer terug in ons originele recept.

Eat Natural repen worden met veel liefde en zorg gemaakt van pure ingrediënten en in kleine hoeveelheden in de Eat Natural Makery. Wij gebruiken geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

paranoten
Paranoten groeien alleen in het wild in de bossen. Ze kunnen niet gekweekt worden zoals andere noten. Daarom vinden wij ze ook zo speciaal. Ook de smaak vinden wij heel bijzonder. We gebruiken bij voorkeur grote stukken die zachtjes worden geroosterd voor dat stukje extra knapperigheid.

sultanarozijnen
Voor die echte natuurlijke zoete smaak, gebruiken we zo graag sultanarozijnen
in onze receptuur. We plukken de grootste, ronde en sappigste exemplaren die we kunnen vinden. Goudgebruind en barstensvol smaak vormen zij de perfecte combinatie met onze paranoten.

pinda’s
Eigenlijk worden pinda’s nog steeds erg ondergewaardeerd, vind je niet? Wij zijn er in ieder geval dol op, zoveel smaak en knapperigheid in een perfect jasje. Probeer daar maar eens vanaf te blijven.

amandelen
Bij Eat Natural zijn we dol op amandelen. Onze amandelen uit Californië zijn in het bijzonder geselecteerd vanwege hun heerlijke zoete smaak en knapperigheid, die versterkt wordt door ze in onze Makery zacht te roosteren.

Logo's repen

Bij COELIAC UK geregistreerd product: GB-021-006

Wat bedoelen we eigenlijk hier bij ons in de Eat Natural Makery, als we het hebben over ‘Natural’?
Het zou niet kloppen als we beweerden dat alles in deze reep 100% natuurlijk is en aan bomen groeit. Uiteraard moeten sommige ingrediënten worden schoongemaakt, gedroogd en geroosterd en daarom is het tot op zekere hoogte ‘bewerkt’. Wij geloven gewoon dat hoe minder we ermee doen, hoe beter het smaakt en daarom zullen we nooit kunstmatige smaak- of kleurstoffen of conserveringsmiddelen toevoegen.