« Terug naar EAT NATURAL

amandel & sultanarozijn met pinda’s en abrikozen

Lees hier alles over de Brazil nuts (paranoten) crisis…

Sorry! no brazils

EAT NATURAL repen worden met veel liefde en aandacht gemaakt van pure ingrediënten en in kleine hoeveelheden in de EAT NATURAL Makery. Wij gebruiken geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

paranoot & sultanarozijn met pinda’s en amandelen reep
Een reep die helemaal volgestopt is met voedzame gedroogde vruchten en noten. Sappige sultana’s en abrikozen met amandelen, pinda’s en paranoten. Heel simpel… maar toch ook zo bijzonder.

Paranoten
Paranoten groeien alleen in het wild in de bossen. Ze kunnen niet gekweekt worden zoals andere noten. Daarom vinden wij ze ook zo speciaal. Ook de smaak vinden wij heel bijzonder. We gebruiken bij voorkeur grote stukken die zachtjes worden geroosterd voor dat stukje extra knapperigheid.

Sultanarozijnen
Voor die echte natuurlijke zoete smaak, gebruiken we dolgraag sultanarozijnen in onze receptuur. We plukken de grootste, ronde en sappigste exemplaren die we kunnen vinden. Goudgebruind en barstensvol smaak vormen zij de perfecte combinatie met onze paranoten.

Pinda’s
Eigenlijk worden pinda’s nog steeds erg ondergewaardeerd. Althans, dat vinden wij. Wij zijn er namelijk dol op! Zoveel smaak en knapperigheid in een perfect jasje met meer proteïne dan ieder andere noot. Probeer daar maar eens vanaf te blijven.

Logo's repen

Bij COELIAC UK geregistreerd product: GB-021-006

Wat verstaan we bij EAT NATURAL eigenlijk onder ‘natural’?
Het zou niet kloppen als we beweerden dat alles in deze reep ‘100% natuurlijk’ is en simpel ‘aan de boom groeit’. Uiteraard moeten sommige ingrediënten worden schoongemaakt, gedroogd en geroosterd en daarom is het tot op zekere hoogte ‘bewerkt’. Wij geloven gewoon dat hoe minder we ermee doen, hoe beter het smaakt…daarom zullen we nooit kunstmatige smaak- of kleurstoffen of conserveringsmiddelen toevoegen.