« Terug naar EAT NATURAL

melk chocolade met pinda’s en cranberries

EAT NATURAL repen worden met veel liefde en aandacht gemaakt van pure ingrediënten en in kleine hoeveelheden in de EAT NATURAL Makery. Wij gebruiken geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

melkchocolade met pinda’s en cranberries 
Allerlei verschillende ‘bits and bobs’, zoals knapperige cashewnoten, pinda’s en sappig fruit op een bedje van onweerstaanbare en overheerlijke fluweelzachte melkchocolade.

Melkchocolade
Het unieke en exclusieve recept van onze heerlijke zachte chocolade die smelt in je mond, is met veel liefde ontwikkeld om het fantastische fruit en de noten nog lekkerder te laten smaken. De fluweelzachte en romige smaak is hemels lekker.

Pinda’s
Eigenlijk worden pinda’s nog steeds erg ondergewaardeerd. Althans, dat vinden wij. Wij zijn er namelijk dol op! Zoveel smaak en knapperigheid in een perfect jasje met meer proteïne dan ieder andere noot. Probeer daar maar eens vanaf te blijven.

Cranberries
Cranberries eten we niet alleen met Kerstmis hoor! Deze mooie, lekkere en sappige bessen kun je altijd wel eten. Door ze een beetje zoeter te maken wordt de smaak wat minder sterk en dat maakt deze feestelijke vrienden heerlijk fruitig.

Logo's repen

Bij COELIAC UK geregistreerd product: GB-021-010

Wat verstaan we bij EAT NATURAL eigenlijk onder ‘natural’?
Het zou niet kloppen als we beweerden dat alles in deze reep ‘100% natuurlijk’ is en simpel ‘aan de boom groeit’. Uiteraard moeten sommige ingrediënten worden schoongemaakt, gedroogd en geroosterd en daarom is het tot op zekere hoogte ‘bewerkt’. Wij geloven gewoon dat hoe minder we ermee doen, hoe beter het smaakt…daarom zullen we nooit kunstmatige smaak- of kleurstoffen of conserveringsmiddelen toevoegen.

MILK-CHOCOLATE-MET-PINDA'S-EN-CRANBERRIES-3-PACK MILK-CHOCOLATE-MET-PINDA'S-EN-CRANBERRIES-SINGLE