« Terug naar EAT NATURAL

super granola low in sugar

Eat Natural Super Granola is speciaal gemaakt om jou een overheerlijke droomstart van de dag te bezorgen. We gebruiken alleen de beste ingrediënten en een beetje van onze Eat Natural-knowhow. Zo is het ons, denken we, gelukt om een granola te maken die best wel bijzonder is. Volgens ons is het namelijk niet alleen de lekkerste die je kunt krijgen, maar we doen er nog een schepje bovenop… ‘breakfast with benefits’ noemen we dat.

Je zult versteld staan van de heerlijke smaak. De ingrediënten worden namelijk in onze Makery voorzichtig met de hand gemixt en vervolgens heel langzaam geroosterd voor extra krokantheid. En… er is nog meer te ontdekken.

Deze super granola heet namelijk niet voor niets low in sugar! Minder suiker klinkt als een simpel idee, maar het heeft ons flink wat tijd gekost om het te ontwikkelen. Want smaak is voor ons toch wel het allerbelangrijkste! We hebben nu alleen een nieuw
probleem gecreëerd, want het is zo lekker dat je misschien wel een tweede kom wilt…

Simple…isn’t it?

Eat Natural granola wordt met liefde en aandacht gemaakt van eenvoudige ingrediënten, in kleine hoeveelheden in onze eigen ‘Makery’. Wij gebruiken
nooit kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

* Laag in suiker
* OK voor Vegans
* Met kokosbloesem nectar
* Geen geraffineerde suikers
* Langzaam geroosterd voor extra krokantheid
* Hoog in vezels
* Beste smaak ooit

Wat bedoelen we eigenlijk hier bij ons in de Eat Natural Makery, als we het hebben over ‘Natural’?
Het zou niet kloppen als we beweerden dat alles in deze granola 100% natuurlijk is en aan bomen groeit. Uiteraard moeten sommige ingrediënten worden schoongemaakt, gedroogd en geroosterd en daarom is het tot op zekere hoogte ‘bewerkt’. Wij geloven gewoon dat hoe minder we ermee doen, hoe beter het smaakt en daarom zullen we nooit kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of  conserveringsmiddelen toevoegen.