« Terug naar EAT NATURAL

pure chocolade met cranberries en macadamia noten

EAT NATURAL repen worden met veel liefde en aandacht gemaakt van pure ingrediënten en in kleine hoeveelheden in de EAT NATURAL Makery. Wij gebruiken geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

pure chocolade met cranberries en macadamia noten
Een overheerlijke reep van de ‘bits and bobs’: noten, gedroogd fruit, gepofte rijst en honing met een laagje pure chocolade.

Pure chocolade
Het is misschien wat meer verwennerij naast al die voedzame ingrediënten in onze repen, maar zijn we niet allemaal dol op chocolade af en toe? En zeg nou zelf, die pure chocolade chunks zijn toch het beste gezelschap voor de minder ondeugende ‘bits and bobs’?

Cranberries
Cranberries eten we niet alleen met kerstmis hoor! Deze mooie, lekkere en sappige bessen kun je altijd wel eten. Door ze een beetje zoeter te maken wordt de smaak wat minder sterk en dat maakt deze feestelijke vrienden heerlijk fruitig.

Macadamia’s
Al onze macadamia noten zijn afkomstig van familiebedrijven in Zuid- Afrika en worden daar met veel aandacht en liefde behandeld en met de hand geoogst. Ook de plaatselijke apen zijn dol op de heerlijke smaak en speciaal voor hen worden er dan ook macadamia bomen geplant.

Logo's repen

Bij COELIAC UK geregistreerd product: GB-021-012

Wat verstaan we bij EAT NATURAL eigenlijk onder ‘natural’?
Het zou niet kloppen als we beweerden dat alles in deze reep ‘100% natuurlijk’ is en simpel ‘aan de boom groeit’. Uiteraard moeten sommige ingrediënten worden schoongemaakt, gedroogd en geroosterd en daarom is het tot op zekere hoogte ‘bewerkt’. Wij geloven gewoon dat hoe minder we ermee doen, hoe beter het smaakt…daarom zullen we nooit kunstmatige smaak- of kleurstoffen of conserveringsmiddelen toevoegen.

CHOCO-CRANBERRIES-3PACK CHOCO-CRANBERRIES-SINGLE