« Terug naar EAT NATURAL

cashew & blueberry met een yoghurtlaagje

EAT NATURAL repen worden met veel liefde en aandacht gemaakt van pure ingrediënten en in kleine hoeveelheden in de EAT NATURAL Makery. Wij gebruiken geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

cashew & blueberry met een yoghurtlaagje
Een recept dat barstensvol lekkernijen zit, maar…..it’s the blue that shines through.

cashewnoten
Als je denkt dat dit eigenlijk enorme grote pinda’s zijn dan heb je het helemaal mis. Pinda’s groeien onder de grond, terwijl cashewnoten aan bomen groeien. Ze maken deel uit van de exotische cashewappel, een delicatesse in Goa, waar onze cashewnoten vandaan komen.

Blauwe bessen
Deze populaire kleine bessen hebben een heerlijke zachte, zoete smaak. Ze zijn bij veel gerechten een lekkere aanvulling. Je kunt ze eten in salades, yoghurt, pannenkoeken, verwerken in cakes en muffins of er lekkere sap van persen. Dat is de reden waarom wij denken dat ze een must zijn voor EAT NATURAL.

Kokosnoot
Alleen al de smaak van kokosnoot brengt je een beetje in tropische sferen. Daarom hebben we licht geroosterde kokosnoot schaafsel in dit recept gemixt. Nog belangrijker… Kokosnoot is ook nog een verrassend goede bron van voedingsvezels.

Logo's repen

Bij COELIAC UK geregistreerd product: GB-021-007

Wat verstaan we bij EAT NATURAL eigenlijk onder ‘natural’?
Het zou niet kloppen als we beweerden dat alles in deze reep ‘100% natuurlijk’ is en simpel ‘aan de boom groeit’. Uiteraard moeten sommige ingrediënten worden schoongemaakt, gedroogd en geroosterd en daarom is het tot op zekere hoogte ‘bewerkt’. Wij geloven gewoon dat hoe minder we ermee doen, hoe beter het smaakt…daarom zullen we nooit kunstmatige smaak- of kleurstoffen of conserveringsmiddelen toevoegen.